Főmenü

Kormányablak

Bejelentkezés

 
 
 

 

 

A Salgótarjáni Járási Hivatal Kormányablak Osztálya az MHL-037. frsz-ú gépjármű ügyében az alábbi hirdetményt teszi közzé:

Hirdetmény letölthető itt:

 

Változások a szociális ellátásokban

Írta: 2015. február 27., péntek 08:31

A pénzbeli és természetbeni szociális ellátások rendszere 2015. évben jelentős mértékben átalakul. Az átalakítást érintő fő szabályozási elemek 2015. március 1-jén lépnek hatályba. A kormány arra törekszik, hogy a szociális segélyek, járadékok és ellátások egységesebb rendszerben legyenek igényelhetők. Az állam és az önkormányzat felelőssége növekszik a helyi közösség szociális biztonságának erősítésében, a szociális segélyek biztosításában.

A jelenleg jegyzői hatáskörben lévő aktív korúak ellátásának megállapítása a járási hivatal hatáskörébe kerül.

2015. február 26.

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 50. § (8) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján a Nógrád Megyei Kormányhivatal közzéteszi a Nógrád megyei általános iskolai felvételi körzetek kijelöléséről szóló tájékoztatót.

Nógrád megyei általános iskolai felvételi körzetek a 2015/2016. tanévre

TÁJÉKOZTATÓ AZ IVÓVÍZ ÓLOM SZENNYEZETTSÉGÉRŐL

Az alábbiakban tájékoztatjuk a lakosságot az ivóvíz ólom szennyezettségével kapcsolatos tudnivalókról és a szennyezettség csökkentésének illetve megszűntetésének lehetőségeiről.

Nógrád megyében az ivóvíz ólom szennyezettségével gyakorlatilag csak épületeken belüli vízvételi helyeken kell számolni a belső vízhálózat kialakításától függően.

A közüzemi ivóvízhálózat ugyanis a szolgáltatók tájékoztatása szerint ólomtartalmú csöveket 1 % alatti mennyiségben tartalmaz, határérték túllépés az átadási pontig (vízmérő) az elmúlt években nem fordult elő.

A Salgótarjáni Járási Hivatal Járási Építésügyi és Örökségvédelmi Hivatala a Héhalom, 0101/8.hrsz. alatti ingatlanon megvalósult szennyvíztisztító telepen megépült kezelőépület használatbavételi ügyében az alábbi hirdetményt teszi közzé:

Hirdetmény letölthető itt:

A Salgótarjáni Járási Hivatal Kormányablak Osztálya a CRM-332. frsz-ú személygépkocsi ügyében az alábbi hirdetményt teszi közzé:

Hirdetmény letölthető itt:

A Salgótarjáni Járási Hivatal Kormányablak Osztálya a FAN-860. frsz-ú személygépkocsi ügyében az alábbi hirdetményt teszi közzé:

Hirdetmény letölthető itt:

Új kormányablak ügyintézők vehették át okleveleiket csütörtökön a Nógrád Megyei Kormányhivatal salgótarjáni, Rákóczi úti épületében. A végzett kormánytisztviselők azon az 550 fős évfolyamon végeztek, amelyet első alkalommal indított a Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

A Salgótarjáni Járási Hivatal Kormányablak Osztálya a BX-0258. frsz-ú gépjármű ügyében az alábbi hirdetményt teszi közzé:

Hirdetmény letölthető itt:

1 / 20 oldal

Látogató számláló

2063873

IP cím: 54.205.68.5
Idő: 2015-03-02 11:15:14

 
 

Képek Nógrádról