Főmenü

Kormányablak

Bejelentkezés

 
 
 

 

 

TÖOSZ polgármesteri fórum Nógrád megyében

Írta: 2015. január 30., péntek 13:28

Január 27-én Salgótarjánban került megrendezésre a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének (TÖOSZ) Nógrád megyei polgármesteri fóruma. Többek között megvitatták a járási és önkormányzati hivatalok közötti együttműködés kérdését, amellyel előkészítették a MANORKA projekt keretében megszervezésre kerülő 100 járási tréninget. A szövetséghez tartozó települési önkormányzatok képviselőinek részvételével megújították a TÖOSZ megyei szervezetét. A megyei TÖOSZ küldöttek, valamint közülük a megyei tagozatvezető megválasztására került sor.

Megnyílt Nógrád megye harmadik új típusú kormányablaka, amely a Bátonyterenyei Járási Hivatalnak is helyet adó épületben, a Városház út 2. alatt várja az ügyfeleket. A pénteki megnyitóünnepségen dr. Bordás Gábor, a Miniszterelnökség kormányirodát vezető helyettes államtitkára elmondta: Magyarország sikeréhez a közigazgatás is hozzá kíván járulni a maga területén nyújtott egyszerűbb, gyorsabb, ügyfélbarátabb ügyintézéssel.

FOGYASZTÓVÉDELMI ELLENŐRZÉSEK ÉS VIZSGÁLATOK 2015-BEN

 

Az idei évben is a fogyasztók egészségének, testi épségének és vagyoni biztonságának a védelme áll a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a megyei felügyelőségek ellenőrzéseinek fókuszában.

A nemzeti fejlesztési miniszter által jóváhagyott új ellenőrzési és vizsgálati programban helyet kaptak a korábbi években magas kifogásolási arányt eredményező területek, a fogyasztók életét, testi épségét és egészségét veszélyeztető magatartások kiszűrését célzó vizsgálatok és a fogyasztók legszélesebb körét érintő problémákat orvosolni hivatott ellenőrzések. Mindezek alapján szerepel a vizsgálati programban

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala a hivatásos gondnoki feladatokat ellátó személyek képesítési előírásairól szóló 25/2003. (V.13. ) ESZCSM rendelet 2. § (2) bekezdése alapján hivatásos gondnoki képzést tart.

 

Hirdetmény

Írta: 2015. január 28., szerda 09:22

TORDA TIBORNÉ                 NOL-101/449-10/2014 .

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatósága mint hatóság döntést hozott, melynek  kézbesítése meghiúsult.

Salgótarján, 2015. január 28.

          

A Salgótarjáni Járási Hivatal Kormányablak Osztálya a CTZ-873. frsz-ú gépjármű ügyében az alábbi hirdetményt teszi közzé:

Hirdetmény letölthető itt:

 

 

A Salgótarjáni Járási Hivatal Kormányablak Osztálya a ENN-707. frsz-ú gépjármű ügyében az alábbi hirdetményt teszi közzé:

Hirdetmény letölthető itt:

HIRDETMÉNY

Írta: 2015. január 22., csütörtök 12:32

1 / 20 oldal

Látogató számláló

1953317

IP cím: 54.145.165.174
Idő: 2015-02-01 08:53:38

 
 

Képek Nógrádról