Főmenü

Kormányablak

Bejelentkezés

 
 
 

A Nógrád Megyei Kormányhivatalon belüli szervezeti átalakítás miatt weboldalunk is megújult, az előző tartalmakat megtekintheti régi weboldalunkon.

 

 

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Mobil Kormányablaka (kormányablakbusza) ezekben a hetekben a megye keleti felének településein, intézményeinél és rendezvényein jelenik meg, majd augusztus utolsó hetétől kezdve Nyugat-Nógrádban áll majd az állampolgárok szolgálatára.

Hirdetmény Oláh Józsefné lakcímrendezése ügyében

Írta: 2018. augusztus 09., csütörtök 10:09

A Salgótarjáni Járási Hivatal Hatósági Főosztály Kormányablak Osztálya Oláh Józsefné (3100 Salgótarján, Salgó út 8/b. Fsz.4.) lakcímrendezése ügyében az alábbi hirdetményt teszi közzé.

A hirdetmény letölthető itt.

Az ügy tárgyaA Bátonyterenyei Vagyonkezelő és Foglalkoztatási Nonprofit Kft. (3070 Bátonyterenye, Vízműtelep 2560 hrsz.) a Bátonyterenye, 0195/2 hrsz. alatti telephelyén folytatott tevékenységre vonatkozó előzetes rekultivációs terv egységes környezethasználati engedélybe foglalására kérelmet nyújtott be a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályához, amely alapján 2018. július 31. napján közigazgatási hatósági eljárás indult.

Közlemény

Előzetes rekultivációs terv

 

 

Ügyiratszám: NO-05/FMO/00746-8/2018.

Ügyintéző: Hajas István

06-32 521 510

 

MEGISMÉTELT INGATLANÁRVERÉSI HIRDETMÉNY

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala mezőgazdasági igazgatási szervként végrehajtási, felszámolási és önkormányzati adósságrendezési feladatkörében (a továbbiakban: mezőgazdasági igazgatási szerv) a Hegedűs Zoltán Végrehajtói Irodája(székhelye: 2660 Balassagyarmat, Óváros tér 42.)0222.V.0885/2017. ügyszámú végrehajtási eljárásához kapcsolódó megkeresése alapján a mező-és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló 2013. évi CXXII. törvény 35.§ (1) bekezdése alapján, valamint a mező-és erdőgazdasági hasznosítású földek végrehajtási, felszámolási vagy önkormányzati adósságrendezési eljárás keretében árverés útján történő értékesítésének szabályairól szóló 191/2014. (VII.31.) Kormányrendelet szerint az alábbi megismételt árverést tűzi ki.

Árverés helye:Rétsági Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya Tanácsterem

Rétság, Kossuth utca 1 - 3.

Árverés ideje: 2018. október 10. (szerda) de. 10 óra 00 perc

Árverés azonosító száma: 746/2018.

Személyes feladatomnak tekintem, hogy a rossz és fölöslegesen hosszadalmas eljárásokat kiiktassuk. Szolgáltató államot építünk, amelynek egyetlen feladata, hogy az embereket szolgálja, de a közösség érdekében létrejött szabályokat következetesen betartassa - mondta a PestiSrácok.hu-nak adott nagyinterjúban Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára arra a felvetésre, hogy az emberek ma még sokszor útonállóként, kerékkötőként tekintenek a hivatalnokokra, akik újabb és újabb kötelezettségekkel egrecíroztatják a törekvő polgárokat, vállalkozókat.

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Mobil Kormányablaka (kormányablakbusza) az elkövetkezendő hetekben a megye keleti felének településein, intézményeinél és rendezvényein jelenik meg, majd augusztus utolsó hetétől kezdve Nyugat-Nógrádban áll majd az állampolgárok szolgálatára. A jármű első három hetes turnusában Kazáron, Bátonyterenyén, Mizserfán, Szurdokpüspökiben, Pásztón, Salgótarjánban, Nagykeresztúron, Palotáson és Mátranovákon is megjelenik.

A Nógrád Megyei Kormány Hivatal  Salgótarjáni Járási Hivatal Kormányablak Osztálya az alábbi hirdetményt teszi közzé.

A hirdetmény letölthető itt.

images/dokumentumok/2018/StJH/GIZ-192.pdf

 

Nógrád megye lakossága már jól ismeri a kormányablakokat és azok szolgáltatásait, hiszen ezen ügyintézési pontok több éve elérhetőek a megye mind a hat városában. Az ügyintézési lehetőség most egy Mobil Kormányablakkal bővült, a mozgó ügyfélszolgálati pont pénteken délelőtt Karancsalján mutatkozott be.

1 / 28 oldal

Látogató számláló

5414411

IP cím: 54.81.110.186
Idő: 2018-08-15 17:27:57

Képek Nógrádról