Főmenü

Kormányablak

Bejelentkezés

 
 
 

A Nógrád Megyei Kormányhivatalon belüli szervezeti átalakítás miatt weboldalunk is megújult, az előző tartalmakat megtekintheti régi weboldalunkon.

 

 

Hirdetmény

Írta: 2017. augusztus 16., szerda 12:09

Balassagyarmati Járási Hivatal Társadalombiztosítási Osztály az alábbi hirdetményt teszi közzé:

images/dokumentumok/2017/bgy/PETROVAN.pdf

Egy ez év július 1-vel életbe lépett jogszabályváltozás következtében a Balassagyarmati Járási Hivatal hatáskörébe utalta a jogalkotó az egyes egészségbiztosítási, illetve családtámogatási ügyek feladatellátását, megkönnyítve ezzel a személyes ügyintézést a balassagyarmati, a rétsági, valamint a szécsényi járási lakosok számára.

Wulfert Ivan vezetői engedély ügye

Írta: 2017. augusztus 11., péntek 11:38

Hirdetményi kézbesítés: Wulfert Ivan vezetői engedély ügye

Hirdetmény

Írta: 2017. augusztus 10., csütörtök 06:33

NOVÁK ISTVÁNNÉ      NO-05/L100/3774-5/2017

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala Foglalkoztatási, Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Nyugdíjbiztosítási Osztálya, mint hatóság döntést hozott, melynek kézbesítése meghiúsult.

Nulla százalékos hitelt kapnak a mikro-, kis- és középvállalkozások, amelyet vállalkozásuk fejlesztéséhez vagy akár elindításához is felhasználhatnak. A salgótarjáni OTP Bankban megnyíló MFB Pont ünnepélyes átadásával Nógrád megyében is elindult az európai uniós visszatérítendő források elosztása.

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya tájékoztatja a lakosságot, hogy az Országos Közegészségügyi Intézet Levegőhigiénés és Aerobiológiai Osztálya, kidolgozott egy pollen előrejelzési módszert, amely a betegek és az orvosaik igényeinek jobban megfelel, mint az elmúlt heti adatokat tartalmazó pollen jelentés.

Az előrejelzés a parlagfű pollenszezonban aznapra és a következő három napra kerül kiadásra minden hétfőn és csütörtökön.

A parlagfű pollen előrejelzés (PPP+) az alábbi linken tekinthető meg: http://oki.antsz.hu/files/jelentesek/pprr/aktualis.pdf

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya tájékoztatja a lakosságot, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve, az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár úr által korábban kiadott és érvényben lévő

III. fokú hőségriasztást 2017. augusztus 6-án (vasárnap) 24.00 óráig meghosszabbította!

 

A péntekig elrendelt hőségriadó miatt a Nemzetgazdasági Minisztérium munkavédelmi főosztálya - az előző évekhez hasonlóan - ismét felhívta a munkáltatók figyelmét a munkavállalók egészségének és biztonságának védelme érdekében szükséges megelőző intézkedések fontosságára. Arra is figyelmeztetnek, hogy a területileg illetékes fővárosi és megyei kormányhivatalok járási hivatalai ebben az időszakban fokozott figyelmet fordítanak a hőséggel összefüggő munkavédelmi előírások ellenőrzésére - közölte a minisztérium kedden az MTI-vel.

Augusztus elsejétől 10 milliárd forint összegű nyílt pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.

Nógrád megyében az év első hat hónapjában 12 271 álláskereső szerepelt a nyilvántartásokban, 1750-nel, 12,5 százalékkal kevesebb, mint 2016 azonos időszakában. A havi átlagos létszámot tükröző adat csak a kilencvenes évek legelején volt a jelenleginél alacsonyabb.

1 / 14 oldal

Látogató számláló

4482404

IP cím: 54.146.11.8
Idő: 2017-08-18 01:20:22

Képek Nógrádról