Főmenü

Kormányablak

Bejelentkezés

 
 
 

Szervezeti átalakítás miatt, weboldalunk még a 2020. március 1. előtti szervezeti struktúrában szolgáltat. Az új megjelenésig kérjük türelmüket.

 

 

 

Kéri István

Kéri István

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Salgótarjáni Járási Hivatal Kormányablak Osztálya - karbantartási munkálatok miatt - 2020. július 22-én nem fogad ügyfeleket.
 
 
Nyári diákmunka 2020 elnevezéssel indít munkaerőpiaci programot az Innovációs és Technológiai Minisztérium, melynek keretében az önkormányzatok és egyházi jogi személyek mellett a mezőgazdaság, a turizmus és vendéglátás területén aktív munkáltatók is támogatásban részesülhetnek a 16-25 éves, nappali tagozatos diákok foglalkoztatása érdekében.
 
Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Pásztói Járási Hivatal Kormányablak Osztálya - technikai okok miatt - 2020. június 9-én nem fogad ügyfeleket.
 
A védelmi intézkedések betartása mellett fokozatosan bővül a személyes ügyintézés lehetősége a közigazgatásban. A veszélyhelyzet ideje alatt lejárt okmányok cseréje esetében Nógrád megyében hétfőtől már nem kötelező előzetesen időpontot kérni, a kormányablakkal nem rendelkező településeken pedig ismét szolgálatba állnak a mobilizált ügyfélszolgálatok.
 
 
Speciális, többször használatos szájmaszkokat kapott a Nógrád Megyei Kormányhivatal Szécsényi Járási Hivatala.
 
 

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Bátonyterenyei Járási Hivatal Kormányablak Osztálya - technikai okok miatt - zárva tart 2020. június 16-án, kedden.

A Nógrád Megyei Kormányhivatal szinte valamennyi járási hivatala és főosztálya ültetett fákat a szervezet környezetvédelmi szakterületének felhívására. Az akcióban arra biztatták munkatársaikat, hogy a 2019. október 21-i Földünkért Világnap és a 2020. április 22-i Föld napja között ültessenek csemetéket akár munkahelyük, akár otthonuk környezetében.
 

Elsősorban elektronikus úton történik az ügyintézés a Nógrád Megyei Kormányhivatal foglalkoztatási osztályain. Kérjük, az álláskeresőként történő nyilvántartásba vétel, valamint az álláskeresési ellátás iránti kérelem esetén is az elektronikus ügyintézést részesítsék előnyben.

Üdvözli a lengyel nagykövetség új, szentendrei konzulátusának megnyitását és az annak vezetésére kijelölt tiszteletbeli konzul személyét is a Nógrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja. Dr. Szabó Sándor erről már tavalyi, első hivatalos találkozásuk alkalmával biztosította Marcin Sokolowskit, a magyarországi lengyel nagykövetség konzulját, illetve Maciej Wasilewskit, akit a január 16-án, Szentendrén megnyitott új konzulátus irányításával bízott meg a budapesti lengyel nagykövetség.

A Nógrád Megyei Kormányhivatal 2019 őszén mutatta be egészségügyi helyzetét összegző tájékoztatóját, amely alapján elmondható, hogy a megyében a leggyakrabban a szív- és érrendszeri, illetve a daganatos megbetegedések fordulnak elő. A 40 év felettiek esetében ezek okozzák a halálozások döntő többségét.

1 / 18 oldal

Látogató számláló

12104727

IP cím: 34.204.198.244
Idő: 2020-07-05 15:35:55

Képek Nógrádról