Főmenü

Kormányablak

Bejelentkezés

 
 
 

A Nógrád Megyei Kormányhivatalon belüli szervezeti átalakítás miatt weboldalunk is megújult, az előző tartalmakat megtekintheti régi weboldalunkon.

 

 

2017. május 18., csütörtök 11:35

Anyakönyves szakmai nap

Írta: 

A Nógrád Megyei Kormányhivatal 2017. május 9-én az „Elektronikus Anyakönyvi rendszer továbbfejlesztése és az Elektronikus Anyakönyvi Rendszer kezelésével összefüggő legfontosabb gyakorlati tudnivalók” címmel a megye anyakönyvvezetői részére szakmai napot tartott.

A rendezvényre a Megyeháza Dísztermében került sor, amelyen több mint nyolcvan Nógrád megyei anyakönyvvezető vett részt. Az előadást Prém Nóra, a Belügyminisztérium Személyi Nyilvántartási és Igazgatási Főosztály Személyi Nyilvántartó Osztályának munkatársa tartotta.

Az előadás témái között szerepelt többek között a személyi nyilvántartás továbbfejlesztése, a személy adott naptári napnak megfelelő aktuális adat lekérdezése, személy adat történetisége, családi kapcsolat, hatósági bizonyítvány kiállítása, adattovábbítás, javítási lehetőségek teljes körű megoldása, munkakosár funkció továbbfejlesztése (szignálás),rendszerszintű lekérdezések, karbantartás (adattisztítás funkciója).

Az előadáson a jelenlévők a felmerülő anyakönyvi igazgatással kapcsolatos kérdéseikre is választ kaptak.

Látogató számláló

5201799

IP cím: 54.166.141.12
Idő: 2018-06-22 01:23:46

Képek Nógrádról