Főmenü

Kormányablak

Bejelentkezés

 
 
 

A Nógrád Megyei Kormányhivatalon belüli szervezeti átalakítás miatt weboldalunk is megújult, az előző tartalmakat megtekintheti régi weboldalunkon.

 

 

2017. november 27., hétfő 06:47

Megkezdődött a felkészülés az e-ügyintézésre

Írta: 
Az elektronikus ügyintézés és bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (a továbbiakban: e-ügyintézési törvény) 108. § (1) bekezdése alapján az elektronikus ügyintézésre kötelezett szervek 2018. január 01. napjától kötelesek az ügyek elektronikus intézését az e-ügyintézési törvényben meghatározottak szerint biztosítani.
 
Az e-ügyintézésre kötelezett szervnek biztosítania kell az ügyfelekkel folytatott, hiteles azonosításon alapuló, és a kézbesítés időpontját is hitelesen visszakereshető módon megvalósító elektronikus kommunikációt, az így beérkezett dokumentumok hitelességének ellenőrzését és a törvényben meghatározott követelményeknek megfelelő hitelesítését, az elektronikus fizetést, és az elektronikus űrlapok kezelését.
 

Az elektronikus ügyintézés az alábbi oldalakról kezdeményezhető:

Elektronikus ügyintézés

Értesítési tárhely

Rendelkezési Nyilvántartás

Azonosításra visszavezetett dokumentumhitelesítés

Kormányzati Elektronikus Aláírás-Ellenőrző Szolgáltatás

Kormányzati Ügyfélvonal

 
A Nógrád Megyei Kormányhivatal megkezdte a szükséges intézkedések megtételét az elektronikus ügyintézés 2018. január 1-jei bevezetésének érdekében.
 

Látogató számláló

4724514

IP cím: 54.234.45.10
Idő: 2018-01-24 05:34:51

Képek Nógrádról