Főmenü

Kormányablak

Bejelentkezés

 
 
 

A Nógrád Megyei Kormányhivatalon belüli szervezeti átalakítás miatt weboldalunk is megújult, az előző tartalmakat megtekintheti régi weboldalunkon.

 

 

2017. május 19., péntek 11:25

Hamarosan a salgótarjániaknak is ingyenes mobilalkalmazással lesz kereshető, hol lehet közügyeket intézni

Írta: 
A kormányhivatalok és különböző közintézmények elérhetőségeit is tartalmazza az az ingyenesen letölthető mobiltelefonos alkalmazás, amely a fővárosban, valamint nyolc hazai nagyvárosban szolgál iránytűként az ügyintézéshez - közölte a fejlesztést irányító cég kommunikációs ügynöksége csütörtökön az MTI-vel. A fejlesztők ígérete szerint hamarosan többek között Salgótarján lakosai is használhatják majd az 1x1 alkalmazást.
 
 
 
Az Androidos és iOS rendszereken futó 1x1 nevű applikáció segítségével megtalálhatók a legfontosabb közintézmények, például a kormányhivataloknak, az önkormányzati és közszolgáltató szervezetek ügyfélszolgálatainak telefonszámai, e-mail-címei, nyitva tartásuk ideje. Az alkalmazással elérhető az egyetemek, a könyvtárak, a múzeumok, sőt például a bankautomaták listája is, de a Közérdekű információk menüpont alatt a szeretetszolgálatok, a hajléktalanokat segítő szervezetek és az állatmenhelyek is megtalálhatók. 
 
A közlemény idézi Rozsnyói Balázst, a fejlesztést irányító Kerekes Kft. vezetőjét, aki szerint az alkalmazás a hivatalos ügyintézéshez szükséges információkon túl a szabadidős programszervezésben is segítséget nyújt. Az 1x1 segítségével hívást is lehet indítani, valamint lehetőség van a kiválasztott intézményhez vezető út megtervezésre is. 
   
Jelenleg a budapesti mellett elérhető a Pécs1x1, a Miskolc1x1, a Debrecen1x1, a Nyíregyháza1x1, a Szolnok1x1, a Szeged1x1, a Szekszárd1x1 és a Békéscsaba1x1 is, a fejlesztők ígérete szerint hamarosan letölthető lesz többek között a Salgótarján1x1 applikáció is.
 
(Forrás: MTI)

Látogató számláló

5201802

IP cím: 54.166.141.12
Idő: 2018-06-22 01:24:01

Képek Nógrádról