Tisztelt Ügyfeleink!

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Rétsági Járási Hivatala (a továbbiakban: JárásiA Nógrád Megyei Kormányhivatal Rétsági Járási Hivatala (a továbbiakban: JárásiHivatal) tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet ideje alatt aszociális és gyermekvédelmi pénzbeli és természetbeni ellátásokra, illetve a megváltozottmunkaképességű személyek ellátásaira, illetve azok felülvizsgálataira speciális rendelkezésekvoltak irányadóak.

A 2020. november 4-e és 2022. június 30. nap között lejáró egészségügyi szolgáltatásra ésa közgyógyellátásra való jogosultság lejártának végső időpontjai a következők:

- egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság esetén:2022. augusztus 31. napja,

- közgyógyellátásra való jogosultság esetén:2022. szeptember 30. napja.

Annak érdekében, hogy a jogosultságok ismételt megállapítása iránti eljárást időbenkezdeményezni tudják, a Járási Hivatal tájékoztatja Ügyfeleit, hogy az ellátások irántikérelmeiket a továbbiakban is személyesen a Hatósági és Gyámügyi Osztályonügyfélfogadási időben: hétfő: 8-12-óráig, szerda: 8-12-óráig és 13-15-óráig, csütörtökön:8-12 óráig, pénteken: 8-12 óráig, továbbá ügysegéd útján, valamint elektronikusan (epapíron)nyújthatják be a megadott formanyomtatványon.

A teljes hirdetmény itt olvasható.